EFR UPGRADE IMOBILIARE

Inchiriere Casa/Vila 7 camere Primaverii

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Inchiriere
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Vila
  • Pret:3.500 €
  • Nivel:
  • Camere:7
  • Bai:4
  • Suprafata Utila:208 mp
  • Suprafata Teren:233 mp
  • An constructie:1938

Descriere:

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre INCHIRIERE o vila cu arhitectura de exceptie DS+P+1+M avand 7 camere, ce se prezinta decomandat, cu o suprafata utila de 208 mp, construita in anul 1938 si avand in istoric reparatii capitale in 1971 si 2001. La aceste reparatii au fost inlocuite acoperisul, tencuiala interioara si exterioara inclusiv termo si hidro izolatia exterioara a fundatiei pana la nivelul soclului, toate instalatiile interioare si exterioare inclusiv reteaua de canalizare din proprietate, precum si o parte din tamplaria exterioara care acum prezinta ferestre tamplarie PVC si geam termopan cu sticla LowE.
Imobilul are 3 intrari distincte SI FRONT STRADAL STRADAL 30M si are ca total suprafata utila 208 mp, suprafata construita 250mp, iar ansamblul de living+dinning masoara 38mp. Suprafata totala teren 233mp, curte libera 156 mp, partial dalata, partial gazon.
Imobilul este situat in perimetrul Primaverii - Parc Herastrau intr-un cartier de vile exclusivist, ce nu mai necesita prezentare. Suprafata locuibila se intinde pe demisol, parter, etaj 1 si mansarda (etaj 2), avand 2 camere mari plus camera centrala termica si dependinte la demisol, living, dinning si bucatarie la parter, 2 dormitoare si baie la etajul 1 si o camera mare cu baie la etajul 2. Din punct de vedere al finisajelor se regasesc tamplaria clasica originala, gresie, parchet, calorifere fonta Italia, 2 centrale termice (una fiind rezerva) , teresa mare (15mp), 3 balcoane, 4 bai si 2 bucatarii, acoperis tabla, usi de intrare din lemn masiv (originale) dublate cu inca o usa pentru izolare termica suplimentara. Are in dotare 5 aparate de aer conditionat, centrala proprie moderna, calorifere de aluminiu, vas tampon pentru apa calda menajera, alte facilitati tehnice. imobilul prezinta cate o baie pe fiecare nivel.
La pret nu se adauga TVA, proprietarul fiind persoana fizica. Imobilul nu a fost niciodata tranzactionat pe baza Legii 112, avand acte clare de vanzare - cumparare (PRET estimativ 870000 euro).
Dispune de posibilitate de parcare de resedinta minim 2 locuri. Se vinde cu toate dotarile de instalatii si facilitati din bucatarie si zonele de servicii. PRET PROMOTIONAL LUNA AUGUST.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.

Specificatii:

Localizare:

Contact Agent

avatar Radu Dragomirescu
0749.526.895