EFR UPGRADE IMOBILIARE

Vanzare Casa/Vila 4 camere Ferentari

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Casa
  • Pret:59.000 €
  • Nivel:
  • Camere:4
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:162 mp
  • Suprafata Teren:20 mp
  • An constructie:2012

Descriere:

Cautarile pentru o casa la curte in Bucuresti sunt in desfasurare ? Fie ca doriti sa faceti o INVESTITIE care sa va produca venit pasiv din inchiriere sau e momentul sa fiti pe cont propriu in LOCUINTA PERSONALA, e momentul sa va opriti aici si sa cititi acest anunt.

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare aceasta casa. In ea au locuit doua generatii si actualul proprietar a facut aceasta constructie pentru el, pentru a locui in ea. Daca va doriti confortul de unei case la curte si accesibilitatea catre centrul orasului, aceasta este proprietatea potrivita pentru tine.

1. Casa se afla ca si locatie vis a vi de scoala gimnaziala George Calinescu si are doua intrari, pe strada Bachus si pe strada Fluturilor. Intrarea de pe Bachus este cea principala si este o strada linistita si curata. De aici aveti acces la mijloacele de transport 139, la 1 statie, 141, care duce la Eroii Revoluției la metrou si mai e 117 care duce la Uniri. Este o zona in care nu veti ramane blocat in trafic si aveti acces relativ repede catre puuncte de interes, cum ar fi Piata, supermarket, scoala, gradinita si metrou, Eroii Revolutiei. Chiar daca se afla in Ferentari, zona nu mai are acelasi renume care si l-a format in timp si oamenii sunt civilizati, preponderent familii linistite.
2. Aceasta proprietate are o curte comuna, care foarte usor se poate separa si se poate face intrare individuala. Cum se intra in curte avem doua intrari in casa, una pe partea stanga prin care se intra direct in bucatarie si inca una care intra in camera semidecomandata. Totodata in spatele casei mai este o usa de acces care face trecerea catre strada Fluturilor.
3. Compartimentarea este in felul urmator: Se intra in bucatarie, in capatul acesteia se afla un grup sanitar si pe partea dreapta se intra in prima camera. Tot inainte se ajunge in cea de a doua camera si tot inainte ajungem in a treia camera, care poate fi finisata pentru locuit, sau poate fi transformata intr-un garaj sau spatiu de depozitare. Din cea de a treia camera sunt niste scari, care urca la etaj in mansarda unde de asemenea mai este o camera de locuit.
4. Starea in care se afla acum casa este buna , deoarece sunt 2 camere finisate, un grup sanitar si bucataria care pot fi folosite imediat , iar a treia camera si mansarda ofera multe posibilitati, putand fi amenajate dupa bunul plac al noului proprietar.
5. Suprafata utila este de 162 de metri patrati, fiind o casa spatioasa cu o compartimentare interesanta, datorita usilor de acces multiple. Casa are geamuri termopan peste tot si este jugravita si finisata bine la exterior. Are centrala proprie si o soba functionala in cazul in care iernile sunt prea geroase. Este o casa rezistenta pe structura de beton si poate oferi confortul locuintei mult visate.
Pe mine ma puteti suna oricand pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o vizionare. Va astept cu mare drag la vizionare pentru a putea vedea exact despre ce este vorba.

Specificatii:

Localizare:

Contact Agent

avatar Valentin Birzu
0740.140.997