EFR UPGRADE IMOBILIARE

Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:80.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:2
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:72 mp
  • Confort:1
  • Etaj:Parter

Descriere:

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare apartament decomandat cu 2 camere situat intr-un imobil construit in anul 1938, regim inaltime (DS+P+5), langa parcul Icoanei in zona Gradina Icoanei - Dacia, zona ideala pentru locuit si nu numai. Imobilul se afla intr-o zona securizata si aproape de zona verde (parc) 2 minute de mers pe jos. Imobilul a fost construit de asociatia germano romana "Victoria".
Apartamentul are vedere opusa strazii avand geamurile cu vedere spre curtea din spate si cea laterala, orientat rasarit si partial nord si dispune de un living (18.50mp) ce comunica cu o frumoasa terasa (inchisa), impreuna avand peste 24mp), un dormitor (18.80mp), o baie (cu geam), un grup sanitar de servici, hol (10.50mp) de marime considerabila situat la intrare si bucatarie inchisa (5.50mp) ce are si un mic balcon (2mp) , camara si spatii de depozitare tip debara. Instalatia de incalzire consta in 2 centrale murale tip Buderus si calorifere de otel.
Parchetul este original, stare foarte buna si nu a fost raschetat decat o singura data! Usile sunt originale, din lemn masiv. Tamplarie exterioara la ferestre de tip termopan PVC.
Se vinde nemobilat, dar se lasa mobilierul facut la comanda pe anumite spatii tipizate (bucatarie, hol, etc).
Apartamentul se preteaza pentru rezidential (locuinta) sau prin renovare dupa gustul fiecarui client - cabinet avocatura, servicii etc.
Alte mentiuni: Instalatii sanitare bine intretinute, aer conditionat, inaltimea interioara 3,25 m, cumparat cu LEGEA 112. Numai 2 apartamente pe nivel.
La demisol este o boxa de 4mp ideala pentru depozitare. In subsol se mai gasesc spatii comune tehnice, adapost ALA, casa liftului.
Suprafata utila 76mp ( 62+10 mp terasa si balcon, plus boxa de 4mp), Suprafata Construita 92 mp.
Apartamentul poseda si teren in proprietate sub constructie, in cota indiviza.
Este inscris pe lista imoblelor cu risc seismic, clasa RS1.
Disponibilitate imediata si disponibilitate de negociere. Aproape de supermarket, parc, farmacie, scoala. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar !.

Specificatii:

Rezidential, Birouri
Nu
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Fibra Optica
Necesita Renovare
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Wc serviciu, Boxa, Debara
Mobilata si Utilata
Gaze, Apa
Lift
Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie
Cadastru, Legea 10/112, Intabulare

Localizare:

Contact Agent

avatar Radu Dragomirescu
0749.526.895