EFR UPGRADE IMOBILIARE

Vanzare Apartament 3 camere 13 Septembrie

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:100.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:3
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:75 mp
  • Confort:1
  • Etaj:5

Descriere:

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere la etajul 5 al unui imobil cu 8 etaje construit in 1988 situata in zona perimetrului Drumul Sarii - Panduri - 13 Septembrie, aproape de parc, magazine, la doar 10 minute de AFI Cotroceni Mall.
Blocul este inconjurat de verdeata, este situat intr-o zona curata si linistita neavand expunere la o artera principala, zgomotul si poluarea fiind astfel reduse. Apartamentul permite vizualizarea unui peisaj bun nefiind "ecranat" de alte blocuri....
Apartamentul are o suprafata utila de 75 mp (72.35+2.95 balcon) si este compus din 3 camere (living, doua dormitoare), o baie, un Wc servici, bucatarie inchisa plus dependinte. Apartamentul este renovat in conditii de calitate superioara, dispune de usa metalica intrare, tamplarie termopan tip PVC, pardoseala parchet laminat si gresie, interfon. Beneficiaza de incalzire cu centrala proprie, Centrala Saunier Duval Thema Classic F24 E (Franta) si corpuri statice din aluminiu. Aer conditionat (3). Tamplarie la ferestre din PVC cu geam termopan si jaluzele exterioare (obloane) si plasa insecte. Podele: Parchet, Gresie (montate in conditii calitative foarte bune) ; Glafuri din PVC ; Usi : Lemn la interior, PVC la balcon, usa metalica la intrare, ; Balcon inchis cu rama PVC si geam termopan .
Baile sunt renovate de curand: 2 WC Geberit, chiuveta cu baterie din baie, chiuveta cu baterie din grup sanitar, cabina dus.
Se poate vinde si mobilat si utilat precum in imaginile prezentate la suma de 109000 euro.

Disponibilitate imediata !
ANUNTUL BENEFICIAZA DE PRET PROMOTIONAL TIMP DE O SAPTAMANA !
Aproape de mijloace de transport, supermarket, parc, farmacie, scoala. Metrou Eroilor la 30 de min de mers pe jos. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.

Specificatii:

Rezidential
Nu
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Finisat modern
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Bloc reabilitat termic
Wc serviciu
Mobilata si Utilata
Complet
Gaze, Apa
Interfon, Lift

Localizare:

Contact Agent

avatar Radu Dragomirescu
0749.526.895