EFR UPGRADE IMOBILIARE

Vanzare Apartament 3 camere Bucurestii Noi

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:107.000 €
  • Comision:STANDARD
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:3
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:87 mp
  • Confort:1
  • Etaj:1

Descriere:

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere la etajul 1 al unui imobil construit in 2018 situata in zona Baneasa - Bucurestii Noi, aproape de terminalul multimodal si statia de metrou Straulesti. Structura de rezistenta in cadre de beton armat ce permite o compartimentare flexibila, avand la subsol garaj, adapost ALA, loc pentru boxe, camera tehnica statie pompare hidrofor, alte instalatii aferente unui imobil modern. Exceleaza printr-o izolatie termica si fonica moderna, exemplu fiind ultimul model de tamplarie PVC cu geam termopan tripan Salamander.
Apartamentul are o suprafata utila de 87mp (72mp +15mp terasa) si construita de 105mp si este compus din 3 camere plus dependinte (living 20mp, 2 dormitoare), 1 terasa, hol intrare generos 8mp, 2 bai, si bucatarie inchisa 8mp, dar are si posibilitatea de a fi deschisa la dorinta cumparatorului.
Apartamentul are ziduri interioare din caramida Tip BCA YTONG, usa metalica intrare, usi interioare Porta Doors, pardoseala parchet masiv si gresie Marazzi, aparatura electrica Gewiss, videointerfon, internet, cablare TV. Incalzire cu centrala proprie si sistem de incalzire in pardoseala. Instalatii sanitare in bai si bucatarie gama de lux. Instalatii electrice, incalziri si ventilatii cu materiale din import de cea mai buna calitate.
Exista posibilitatea de parcaj subteran sau suprateran acoperit, iar imobilul are un sistem de intretinere bine pus la punct, supraveghere video, lift minim 5 persoane din import, curte comuna relativ mare.
La acest pret se adaugaTVA, iar locul de parcare la subsol este optional si se plateste separat.
Aproape de metrou, mijloace transport in comun, supermarket, parc, lac, farmacie, scoala. Pozele au caracter ilustrativ. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar.

Specificatii:

Rezidential
Da
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Nou
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Terasa, Wc serviciu, Debara
Gaze, Apa
Videointerfon, Curte comuna, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Hypermarket
Cadastru, Intabulare

Localizare:

Contact Agent

avatar Radu Dragomirescu
0749.526.895