EFR UPGRADE IMOBILIARE

Vanzare Apartament 3 camere Cotroceni

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:235.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:3
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:118 mp
  • Confort:1
  • Etaj:4

Descriere:

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare apartament spatios cu finisaje de lux, 3 camere confort 1, decomandat, amplasat la etajul 4 din 8 intr-un bloc etalon (Complexul Orhideea Gardens) finalizat in anul 2008 in zona Calea Plevnei - Grozavesti.
Apartamentul cu o suprafata utila de 118 mp, ce include o terasa de 11 mp, living 54 mp, 2 dormitoare 19mp si 17 mp, 2 bai (una cu cada pe colt si cealalta cu cabina de dus), bucatarie open space cu hota performanta (avand posibilitate de inchidere cu usi rabatabile), holuri acces.
Imobilul dispune de : 2 lifturi moderne (OTIS), video-interfon, intrare frumoasa, 1 loc garaj inclus in sistem Klaus, boxa subsol.
Apartamentul dispune de 2 aparate de aer conditionat, tamplarie termopane Schuco 6 camere si 2 foi de geam, usa metalica, termostat / senzor temeratura ce comanda sistemul de incalzire cu sursa centralizata, rulouri exterioare de aluminiu cu comanda electrica la dormitoare. A fost finisat cu vopsea lavabila Benjamin Moore, tapet special, parchet si usi de calitate, ceramica speciala import.
Terasa este inchisa la nevoie cu elemente glisante de geam securizat.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat, mobilierul si electrocasnicele fiind de cea mai buna calitate. Este pozitionat pe sud, vedere catre un mic parculet si podul Basarab. (una dintre cele mai bune vederi din complex).
Ansamblul Orhideea Gardens dispune de paza permanenta, bariera la intrare, acces cu card securizat si videointerfon la intrarea in bloc. Locatarii acestui ansamblu beneficiaza de acces la un club ultramodern cu sala de fitness si forta, sala de spinning, sala de aerobic, saune umede si uscate, camere spa pentru relaxare si masaj, piscina pentru adulti si piscina pentru copii.
Disponibilitate imediata. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.

Specificatii:

Rezidential
Da
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala imobil, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica
Finisat modern
Celulare
Metal
Aluminiu
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta, Tapet
Exterior
Wc serviciu, Boxa
Complet
Caldura, Apa
Frigider, Aragaz
Videointerfon, Curte comuna, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Farmacie, Mall, Hypermarket
Cadastru, Intabulare

Localizare:

Contact Agent

avatar Radu Dragomirescu
0749.526.895