EFR UPGRADE IMOBILIARE

Vanzare Garsoniera Baba Novac

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:62.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:1
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:40 mp
  • Confort:1
  • Etaj:9

Descriere:

Numai pentru cunoscatori !
EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare o garsoniera spatioasa si foarte luminoasa cu finisaje de top, confort 1, cu vedere frumoasa, orientata spre sud, amplasata la etajul 9 din 9 intr-un bloc etalon cu structura mixta din beton armat realizat monolit, finalizat in anul 1989 in zona Mihai Bravu – Vatra Luminoasa - Matei Voevod.
Are o suprafata utila de 40 mp, realizata in sistem open space inca de la preluare de la constructor, baia (cu cabina de dus) avand circa 5 mp, bucatarie in sistem open space cu hota performanta mobilier special cu dotari moderne si plita pe gaz. Finisaje : pardoseala gresie speciala import Italia, zugraveli tip vopsea lavabila speciala, faianta in baie. Obiecte sanitare si instalatii electrice moderne, peste 14 prize si comutatoare lumina din import.
Are instalatii interioare schimbate care sunt montate integral ingropat, calorifere de aluminiu dotate cu calorimetre. Sistemul de iluminare este special, cu spoturi inclusiv in mobilier, si tablou electric cu sigurante automate moderne, circuite multe dedicate pe consumatorii speciali. Incalzire centralizata, la intretinere fiind costuri destul de mici pentru aceasta suprafata. Este dotata cu aer conditionat (Panasonic), tamplarie cu geam termopan 6 camere si 2 foi de geam, usa metalica comanda speciala din import, usa interioara PINUM, rulouri exterioare de aluminiu cu comanda manuala.
Imobilul dispune de: lift, interfon, intrare frumoasa, teava de gaz pregatita pentru bransare individuala apartamente.
Garsoniera se vinde mobilata si utilata, dupa cum se poate vedea in imagini. Ramane aparatul TV, masina de spalat rufe (noua), alte electrocasnice mici.
Locuri de parcare se gasesc mereu, fie in fata blocului, fie in spate. Este o garsoniera care merita vazuta, este foarte buna ca investitie, deoarece a fost inchiriata peste 9 ani in majoritatea cazurilor cu 350 de euro. Vederea este opusa arterei principale.
POSIBILITATE DE MONTARE CENTRALA DE APARTAMENT, EXISTA BRANSAMENT DE GAZ INDIVIDUAL.
Disponibilitate imediata. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.

Specificatii:

Rezidential
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Termoficare
Aer Conditionat
Fibra Optica
Buna
Celulare
Metal
PVC
Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Complet
Caldura, Apa
Frigider, Aragaz, Hota, TV
Interfon, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare

Localizare:

Contact Agent

avatar Radu Dragomirescu
0749.526.895